Hvornår kommer barn 8?

Fiske-Tis!

Når mennesker klasker deres DNA sammen og skaber familie, så kan man også få en lyst til at forevige holdopstillingen i form af et familiefoto.

De fleste med en smartphone ved hvad et foto er, og vi har da også fået lavet billeder af flokken før, men efter ankomsten af  mindstemand Eliot som nu er 1 år, manglede vi et foto hvor alle 9 medlemmer af klanen er på 😁

Så vi tog til fotograf (det er vist sådan man gør når man skal have taget billeder, you know). Det er så her det bliver rigtig spændende. For når 2 voksne med deres 7 børn skal stå pænt, se i kameraet, smile og se godt ud på samme tid, har fotografen nok cirka 7 sekunder til at få klikket billedet🤣📸 billedet skulle tages, og hele banden råbte “FISKE TIS”. Sådan kan man nemlig sige, for at få munden til at smile 😁

Min kone og jeg har begge en pædagogisk uddannelse og arbejdserfaring, så vi burde kunne håndtere og motivere børnene til at stå pænt i de få sekunder.. Så hvilke pædagogisk anerkendende værktøjer brugte vi for at lokke børnene igennem fotoshootet? Vi lokkede med slik og is 🤣 og hey, det virkede 😄 der blev klikket et fint foto i hus, som skal fremkaldes, også skal hele familie klanen op på væggen og pynte.

På billedet øverst ses børnene lege fotoshoot, som de fik tilladelse til da vi var færdige. Fotografen stillede studiet til rådighed for deres leg i nogle minutter, og de hyggede sig ret godt med at lege modeller og fotograf.

Som forælder bliver jeg altid lidt glad i organet bag min blege far-brystkasse når børnene hygger sig, er glade og tilmed giver os et godt foto til minde om vores familie.

Digitalt kram fra Barnligfar

Gør din søndag til top-fantastisk ved at følge denne blog. Du skal blot trykke FØLG og tilmelde dig. Så modtager du en lille email hvergang der er nyt her på blåååååååggen.

Du kan også tage over i facebook klubben og følge Barnligfar. Her sker der meget spas og sjov. Klik her 👇🏻

http://www.facebook.com/barnligfar.dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvornår kommer barn 8?