Weekend eller tortur !

Hvornår kommer barn 8?

Som de fleste ved, så har min kone og jeg en størrelse børneflok som er lidt over gennemsnittet. Vi har 7 børn, når hele banden er samlet. Og det går ikke ubemærket hen hos andre mennesker. Både familie, venner og folk jeg slet ikke kender er gode til at sende en bemærkning omkring størrelsen på børne-banden.

I Danmark har vi ytringsfrihed, og jeg skal love for at folk gerne ytrer sig om deres mening om min familiestørrelse. Langt de fleste er positive. Nogle er sjove. Andre undrer mig. Jeg er vant til det, og har efterhånden lært at lade ordene flyve ind i det ene øre, og ud af det andet.

“Så skal i da ikke have flere, vel.” Eller “Nåååå… Hvornår kommer den næste?” Er spørgsmål jeg har fået flere gange. Selv fra mennesker jeg knap nok kender.

SÅ HVORNÅR KOMMER DEN NÆSTE?

Så lad mig én gang for alle svare på det spørgsmål: Jeg ved det ikke.!

Skal vi have flere? Jeg ved det ikke.

Er vi helt færdige med baby og bleskift? Måske…

PAS… FISK… INGEN GARANTI STILLET.!

Jeg ved ikke hvad fremtiden bringer af drømme, lyst og valg. Og jeg forbeholder mig faktisk retten til at lade det være op til mig selv, min kone og vores valg for livet.

Og til jer der har en mening om størrelsen på min familie… Til dig som syntes vi skal stoppe… Til dig som syntes vi skal opforstre et helt fodboldhold: Pas din butik, så passer jeg min. Uanset mængde.

Digitalt kram fra Barnligfar.

Giv dug selv en tidlig julegave og tryk FØLG her på bloggen. Så får du en email-brevdue hver gang et nyt indlæg lander.

Du kan også følge Facebooksiden! Du finder den her http://www.facebook.com/barnligfar.dk

5 kommentarer

 • anna

  jeg har kun efter eget ønske et barn, det har jeg også fået kommentarer på??!! Jeg tror alt det der falder uden for normen giver stor grund til forundring. Det er bare så svært at ramme 1,73 børn 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katharina

  Ej hvor kan jeg nikke genkendende til det. Folk har så travlt med alke andre end dem selv. Vi har 4 dejlige børn og folk har så travlt med at joke med at vi jo nok snart skal ha en til og spørger hele tiden om det er den sidste. Hmm. Det må vi jo se, hva tiden bringer. Lige nu er har vi ikke lyst til at få flere, men det kan jo ændre sig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Sådan noget kan ikke forarge .. om folk har 2 børn eller 27 børn.. det bestemmer de vel selv . Men uanset hvad man gør , siger eller har , så skal folk altid stikke deres næse i andres sager 😵😵
  Det eneste jeg kan være forarget over , er den mængde vasketøj i skal vaske 😂😂😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Milla

  Som mor til dine,mine og vores 8 børn kender jeg alt til folk har en mening om hvor mange børn vi har. Men igen det er os der har dem, os der betaler for dem, os der skifter utallige bleer og os opdrager på dem. Synes faktisk vi gør et ret fint job så pas din butik for jeg passer bestemt min !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Barbara

  Kan slet ikke sætte mig ind i hvis folk kigger skævt til hvor mange børn i har!! Børn er da det dejligste her i livet. Så vil gerne have lov at sige jeg er vildt misundelige over i har så mange! Jeg har en og kan ikke få flere, med mindre de kommer på gule plader. Så skidt pyt med de negative mennesker❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekend eller tortur !