Livet med 7 børn... #1

Min kone er ægdonor

Der findes nok en enkelt eller to uplanlagte baby’er her i verden. Et barn som er skabt efter en flaske rødvin på en tinder date. Og vupti, så kom der er en Tinder-kinder🙈🤪

Der findes også ufrivillige-barnløse par. Folk som brændende ønsker sig et barn, men som ikke kan.💏 heller ikke ved hjælp af en flaske rødvin og tinder… Sidstnævnte er endda en ret dårlig ide at bruge, hvis man er i et fast monogant forhold.

Det virker uretfærdigt, at nogle bliver gravide efter en vild aften på natklub, hvor der blev danset lidt for tæt med ham den søde fyr mens DJen spillede den nye med Rihanna, hvorimod nogle par skal kæmpe, drømme og håbe forgæves på en positiv graviditets-test.

Men heldigvis kan vores velfærdssamfund hjælpe med dette.

Min kone er ægdonor!
Hun har nogle gange givet hendes effektive æg til par som ikke selv har kunne få børn.
På billedet kan man se en af de behandlinger hun har taget for at kunne donere🙏

Hun har doneret til i alt 6 par, som er det maksimale man må i Danmark. Hun har lige været igennem sidste donation, hvor hun blev proppet med hormoner og kørte fra Viborg hvor vi bor, til Aalborg hvor undersøgelser og æg-udtagning foregik.

Hun finder selv dem hun vil donere til, via de der smarte sociale medier der findes nu om dage. Altså det er ikke sådan at hun skriver en status med ordlyden: “Hvem vil have nogle frugtbare æg? Kom og køøøøb”. Hun er med i en gruppe, hvor folk enten søger donor eller selv er donor.

Jeg har mødt nogle af parrene. Jeg har også været med de fleste gange hvor fruen har været til undersøgelse og behandlinger. Det er ret surrealistisk for mig at forstå hvordan det må være, ikke at kunne få børn. Derfor syntes jeg det er enormt meningsfyldt at man har muligheden for donation.

Jeg håber at alle ufrivillig-barnløse par får lov at opleve søvnløse nætter med babygråd. Jeg håber at alle disse par kan få lov at skifte ble, og oprette børneopsparing 💚

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Livet med 7 børn... #1