Jeg er en dårlig far !

Mit barn lever ikke op til kravene..!

Mit yngste bidrag til befolkningen er 1 år. Han kan savle, kravle og skide i sin ble 💩 og det er cirka det 😄

Desværre har han ingen erhvervsmæssig egenskaber eller akademisk uddannelse, så han kan ikke rigtig bidrage til politikernes ønske om at være en produktiv borger.

Og i disse valg-tider er det jo en god ide at kigge på de ting som politisk præger vores land og dermed vores liv.

Og her mener jeg ikke de tinf som politikerne SIGER de går ind for. Det heddrr valgløfter, og er ligeså sande som når børn siger at de rydder op på deres legetøj lige om lidt 😄🙈

Neeeej, vi skal se på alle de der ting som systenet kræver af os. Hvad vi kan bidrage med, og vores faglige kompetencer.

Umiddelbart har han ikke vanvittige mange faglige kompentencer. Medmindre det der med at skide i sin ble tæller med, men det gør det næppe.

Og det gør mig lidt nervøs for, om han  kan bidrage konstruktivt til det konkurrence-samfund som politikerne er ved at have bygget op. Alle børn skal præstere, alle børn skal nationaltestes og alle børn skal vlre mega dygtige til alt.

Jeg har prøvet at give ham nogle akademiske bøger så han kunne dygtiggøre, samt prøvet at vurdere hans performances.

Det gav ikke et optimalt resultat 😛

De gange jeg har indkaldt ham til evalueringssamtaler, har han virket mere optaget af lege med kuglepennen på bordet, end at tage samtalens indhold alvorlig.

Der er selvfølgelig også blevet udarbejdet en handleplan for hans rolle i det danske samfund. Men det ser ikke fornuftigt ud. Igen er vi tilbage til det der med at skide i sin ble…

Det er som om han ikke vil imødekomme de krav som politikerne stiller med deres reformer, national-test og uddannelseskrav.

Man kan så spørge sig selv om hvem der i den sammenhæng opfører sig barnligt…!!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er en dårlig far !