Hvad er inde i påskeægget?

Ole lukkeøje, gør dit job!

Kender du Ole lukkeøje? Ham der eftersigende flyver rundt med en paraply og får børn til at sove ved at drysse noget tryllepulver i deres øjne… Hvis du kender ham eller møder ham, så giv ham liiiiiige en lille venlig hilsen fra mig og sig: “HALLOOOO, Du har ikke givet mit barn pulver nok!”

Husets 2 mindste børne-bande-medlemmer, har en tendens til at vågne et par gange om natten. Og det er altså på en god aften! 😳

Der er dage hvor Daddy her er lidt ekstra sløv i bremsen, fordi jeg i løbet af nattens mulm og mørke har bevæget mig ud af den varme trygge og elskede dyne, for at slæbe mit korpus op af trappen til børneværelset hvor en af banditterne græder.

Hvis det er den mindste præsident på 1 år, så kan så kan det som regel hjælpe at proppe mute knappen (sutten) tilbage i munden på ham. Det virker. Men nogle nætter går der 30 minutter, også har han igen tabt sutten…. Bogstaveligt talt.

Hans storebror, og husets tumlinge dreng sover for det meste hele natten. MEN der er nattestunder hvor man nede fra sin skønne seng kan høre knægten råbe “FaAaAaaaaAaR!” … Og selvom ordet far er et af de skønneste ord jeg ved, så er det bare ikke ikke skønt kl 02.15 om natten.

SOV SØNNIKE! Kan man tænke, men det er som om han ikke er tankelæser. Og selv hvis han var, er det ikke sikkert han ville lystre alligevel 🤪

så skal mit skellet med dertilhørende kød og hud igen hive sig selv op af sengens varme favn, op af trappen til børneværelset. Selv de sygeste fitness elskere, vil på dette tidspunkt af døgnet ikke finde trappe træning særlig tiltalende.

Knægten er næsten 3 år, og er i det der stadie hvor man har sin egen mening og gerne udtrykker den. Og han mener ikke altid at min ide om at han skal lægge sig ned og lukke øjnene, stemmer overens med den ide han havde 🤣 så han er en lidt større kamp at få til at sove.

Han er døbt Theo, men på dette tidspunkt af døgnet har jeg mere lyst til at kalde ham Møgunge. Der skal findes nogle gode strategier til at få ham til at sove igen. Og her kommer jeg med en indrømmelse som er en utrolig dårlig beslutning jeg som forælder har gjort: Jeg har nogle gange tilbudt ham slik for at lægge sig ned igen 🙈

JAAAAA, jeg ved godt at det er den dårligste opdragelses taktik i verdenshistorien. Men jeg var træt, opgivende, frustreret og klar til at gøre hvad som helst for at kunne komme tilbage til min søvn. Og det virkede 🤪

Ja, natten kan nogle gange være hård. Men set i det store billede, har vi nogle gode børn, som for det meste er samarbejdsvillig og medgørlige. Så selvom man nogle gang bliver forstyrret i sin søvn og gode drømme, så hører det jo med til det at bære jobtitlen Forælder… Og det er en titel jeg elsker og værdsætter. Også selvom det giver lidt søvnmangel i perioder.

DIGITALT KRAM FRA BARNLIGFAR

👉🏻 Giv dig selv en tidlig julegave, og FØLG denne blog. Du skal blot trykke FØLG , og så vil du få en lille email tilsendt når der lander nyt indlæg her på bloggen 😎

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad er inde i påskeægget?